HjemBloggLapper til klær og ting du er glad i

Lapper til klær og ting du er glad i

Beste navnelapper til klær og utstyr

Er klistrelapper eller strykelapper best for deg? Heldigvis er begge to skikkelig gode alternativer! Les videre og finn ut hvilke navnelapper som passer dine behov. Selvklebende navnelapper er et must til hverdagslig bruk. Strykelapper anbefaler vi blant annet til merking av materialer som sokker, halser, hjemmestrikk og det tøyet som ikke har vaskelapp. Hva med de mindre tingene som viskelær, blyanter, spenner, hårstrikker, lego og alle de tingene som er skikkelig små? Da er minilapper vårt beste tips! Våre store navnelapper er fine, synlige og skiller seg ekstra ut. Perfekt til matbokser, drikkeflaske, leker, sykkelen og sekken.

Navnelapper – den store foreldrefavoritten

Enkelt, kjapt og beste kvalitet! Alle foreldres drøm, eller hva? Våre selvklebende, strykefrie navnelapper ER faktisk så bra. Navnelappen festes enkelt på kleslappen i tøyet – og sitter vask etter vask, år etter år. Våre navnelapper klistrer seg godt med et eneste tommeltrykk. Perfekte lapper til klær og ting du er glad i.

120 navnelapper er et godt knippe som gir deg mulighet til å merke hele garderoben – og enda litt til? Våre selvklebende navnelapper kan brukes til alt! Utstyr som matboks og termos, i tillegg til klær og sko. Selv med hard bruk og slitasje over tid, bevarer navnelappene farge, form og fasong. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Navnelapper til klær

Våre navnelapper

 • Selvklebende og strykefrie
 • Design din unike og personlige navnelapp. Enklere for barnet å kjenne igjen sin egen navnelapp
 • 30 x 13 mm størrelse. Stor nok, og passe liten. Passer perfekt på kleslappen i klesplagget
 • Du kan skrive tre tekstlinjer med 17 tegn per linje
 • 120 navnelapper i en pakke
 • Tåler opp til 60 grader

Størrelsen på navnelappen er spesialtilpasset for at den skal passe på kleslappen i de fleste plagg. Ypperlige lapper til klær. Lett å feste, og lett å ta av når dere er ferdig med plagget – og kanskje vil gi det videre? Den selvklebende navnelappen sitter godt, og den gnisser ikke. Du kjenner rett og slett ikke at navnelappen sitter på! Størrelsen på navnelappene er 30 × 13 mm. Du kan skrive tre linjer med 17 tegn per linje på din personlige navnelapp.

Beste merkelapper til klær

Navnelapper med kjente figurer

Hva med en favorittfigur til din favoritt? Anna og ElsaOle BrummPeppa Gris og Spider-Man er kjente og kjære figurer som er en stor del av barna våre sin hverdag. Vi er ganske sikre på at dere finner en favoritt i vårt store utvalg.

Navnelapper med Frost - Anna og Elsa

Navnelapper Mummi

Fun facts

 • Vi har over 35 millioner mulige kombinasjoner på navnelapper hvis du mikser og trikser mellom våre farger, fonter og motiver. DET gir deg en ganske unik navnelapp det
 • For kun få år siden så var strykelapper vårt mest solgte produkt. Nå er våre selvklebende navnelapper mest populært og den absolutte foreldrefavoritten

Strykelapper til klær

Strykelapper – sitter som støpt

Strykelapper er geniale til klesplagg som hjemmestrikk, hjemmesydd, sokker og halser. Rett og slett tøy som ikke har kleslapp, og der navnelappene må festes rett på plagget. For å feste strykelappen må du bruke strykejern, men til gjengjeld sitter navnelappen knallgodt! Strykelapper kan du designe på lik linje som våre klassiske navnelapper. Hva med en personlig strykelapp til hjemmestrikken du gir bort i gave? Den perfekte prikken over i-en! Mammas hjemmestrikka genser som er laget med kjærlighet og omtanke fortjener en personlig navnelapp.

Strykelapper til sokker og hjemmestrikk

Strykelapper til røff og tøff bruk

Strykelappen som festes på klærne med strykejern tåler røff bruk og kokvask. Til merking av klær på sykehjem og aldershjem anbefaler vi navnelapper som er påstrykbare. Dette fordi klesplaggene ofte blir vasket sammen med andre beboere sitt tøy – og på høy temperatur. Dette er lapper til klær som skal tåle mye.

Strykelappene kommer i en pakke med 120 stykker og i størrelse 30 x 13 mm, slik som våre strykefrie navnelapper. Velg mellom hundrevis av forskjellige motiv og farger for å designe din unike favoritt.

Våre strykelapper

 • 120 strykelapper i en pakke
 • Festes med strykejern
 • Tåler kokvask
 • Anbefales til beboere på sykehjem og aldershjem.
 • Design din personlige strykelapp

Minilapper til smokk

Minilapper – til de minste tingene

Minilapper til de aller minste tingene. Enklest å miste, men enkelt å merke! Minilappene passer ypperlig til å merke skolesaker som penner, viskelær, blyantspissere, i tillegg til smokker, briller, lego, hårspenner – ja, du skjønner greia, bare fantasien setter stopper! En pakke inneholder 175 minilapper.

Minilappene er 16 x 6 mm – under halve størrelsen av våre klassiske navnelapper. De tåler tøff bruk og sitter godt i både varme og kulde. Mange forskjellige fargevalg, og du kan velge mellom søte fargepaletter, freshe neonfarger, eller rene ensfargede minilapper. Titt gjennom sortimentet og velg din favoritt.

Minilapper til verktøy

Våre minilapper

 • 175 minilapper i en pakke
 • 16 x 6 mm små. Mindre enn en binders
 • Du kan skrive 12 tegn på minilappen
 • Selvklebende og strykefrie små navnelapper
 • Tåler røff bruk i kulde og varme og høyeste temperatur i oppvaskmaskinen
 • Mange forskjellige fargevalg – velg mellom søte fargepaletter, neonfarger eller ensfarget

Merkelapper enhjørning

Store navnelapper – ekstra synlige

Store, slitesterke og ekstra synlige navnelapper. Ett sett inneholder 33 navnelapper med forskjellige størrelser, fasonger, tema og farger. Noe for enhver smak! Passer perfekt til å merke utstyr som akebrett, sykkel, sparkesykkel, fotball, skolebøker, skolesekker, matboks og drikkeflaske. Det blir enda enklere å kjenne igjen hva som er hvem sitt. De store navnelappene sitter godt på det du trenger å merke.

merkelapper gravemaskin

Våre store navnelapper

 • Slitesterke og tåler høyeste temperatur i oppvaskmaskinen
 • 33 navnelapper med ulike størrelser, fasonger, tema og farger
 • Selvklebende og festes enkelt
 • Mange forskjellige temaer. Velg blant enhjørning, skogsdyr, universet – eller mye annet gøyalt
 • Ekstra synlige – lettere å skille mellom mitt og ditt

merkelapper fotball

Siste innlegg fra bloggen

Laster inn..