HjemReflekser
Reflekser

Reflekser

Selvklebende reflekser til yttertøy og utstyr. Limet på baksiden gjør at disse fester enkelt på ulike flater. De er fleksible i formen og sitter fint på klær og utstyr som er i bevegelse.

Nøytrale reflekser

Reflekser: Nøytrale

Sett med 15 reflekser
kr 139 per sett

Reflekser med skogsdyr

Reflekser: Dyr

Sett med 12 reflekser
kr 139 per sett

Reflekser med smileys

Reflekser: Emoji

Sett med 12 reflekser
kr 139 per sett

Reflekser med Spider-Man

Reflekser: Spider-Man

Sett med 12 reflekser
kr 139 per sett

Reflekser med Frost

Reflekser: Frost

Sett med 12 reflekser
kr 139 per sett

Reflekser med Hello Kitty

Reflekser: Hello Kitty

Sett med 12 reflekser
kr 139 per sett

Fargerike reflekser

Reflekser: Blomster

Sett med 15 reflekser
kr 139 per sett

Enestående

Basert på 12344 anmeldelser

For 3 dager siden

Fine klistremerker som er lette å bruke

Fine klistremerker som er lette å bruke

Kari Danielsen
For 3 dager siden

Helt topp

Helt topp! Lett å bestille og kjapp forsendelse. Rett hjem i postkassen!

Hilda Marie Wegner Lønning
For 4 dager siden

Fine og enkle navnelapper!🤩

Fine og enkle navnelapper!🤩

Ane Fjeldstad

Selvklebende reflekser til yttertøy og utstyr er et smart valg både for voksne og barn. Våre selvklebende reflekser kommer i flere fine design, men det aller viktigste er at de lyser opp og gjør deg godt synlig i mørket.

Refleksene fungerer som vanlige klistremerker og kan festes på ryggsekker, ytterjakker, votter og sko. Jo flere reflekser du bruker – jo synligere blir du!

Hver pakke inneholder 12-15 reflekser. Velg mellom nøytrale reflekser eller blandingssett med dyr, blomster, emojies, Frost, Spider-Man eller Hello Kitty.

Bli sett – bruk refleks – alt kan merkes

Bli sett – alt kan merkes

Folien på refleksene er godkjent i henhold til EN13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk), men vær oppmerksom på at de minste figurene på refleksarket er for små til å brukes som et selvstendig sikkerhetsprodukt. Disse fungerer som tilleggsdekor til de større merkene. Pynt opp yttertøy, sekker, vesker, sko og annet som gjør deg synlig. Fint å se på og gøyalt å sette på!

Synlig på 140 meters hold

Reflekser reduserer risikoen for å bli påkjørt i mørket med hele 85 %. Med refleks er du synlig på 140 meters hold. Dropper du refleksen, er du derimot synlig først på 25-30 meters hold. Det er noe å tenke på. Husk også på at reflekser fortsatt er nødvendig selv om det er gatebelysning der du går. De aller fleste fotgjengerulykker skjer i byene (Trygg Trafikk).

Smart plassering

Plassering av refleksene er viktigere enn du tror. Jo mer urbant du bor, jo lavere bør refleksen festes. Nærlys er mest brukt i urbane strøk og disse er vinklet lavt. Bor du i områder der fjernlys er mer vanlig, bør refleksen plasseres høyere (NAF Forbrukertest).
Husk også på at riper eller skraper i refleksen vil være med på å svekke refleksevnen. Vi anbefaler derfor at du bytter disse jevnlig.