HjemReflekser
Reflekser

Reflekser

Selvklebende reflekser til yttertøy og utstyr. Limet på baksiden gjør at disse fester enkelt på ulike flater. De er fleksible i formen og sitter fint på klær og utstyr som er i bevegelse.

Nøytrale reflekser

Nøytrale

Pakke med 15 stk.
kr 139 per sett

Reflekser med skogsdyr

Dyr

Pakke med 12 stk.
kr 139 per sett

Reflekser med smileys

Emoji

Pakke med 12 stk.
kr 139 per sett

Reflekser med Spider-Man

Spider-Man

Pakke med 12 stk.
kr 139 per sett

Reflekser med Frost

Frost

Pakke med 12 stk.
kr 139 per sett

Reflekser med Hello Kitty

Hello Kitty

Pakke med 12 stk.
kr 139 per sett

Fargerike reflekser

Blomster

Pakke med 15 stk.
kr 139 per sett

Enestående

Basert på 12776 anmeldelser

For 20 timer siden

Like fornøyd som alltid

Veldig fornøyd! Tar ikke lang tid fra man bestiller til dem ligger i postkassen.

Linn Hege Larsen Trøbråten
For 30 timer siden

Kjempefornøyd

Kjempefornøyd. Rask leveringstid og super kvalitet!

Berte Emilie
For 46 timer siden

Superrask levering

Superrask levering. Fine navnelapper som sitter godt på!

Linn

Selvklebende reflekser til yttertøy og utstyr er et smart valg både for voksne og barn. Disse kommer i flere fine design, men det aller viktigste er at de lyser opp og gjør deg godt synlig i mørket.

Refleksene fungerer som vanlige klistremerker og kan festes på ryggsekker, ytterjakker, votter og sko. Jo flere reflekser du bruker – jo synligere blir du!

Hver pakke inneholder 12-15 reflekser. Velg blandingssett med dyr, blomster, emojies, nøytrale, Frost, Spider-Man eller Hello Kitty.

Bli sett – bruk refleks – alt kan merkes

Bli sett – bruk refleks

Folien på refleksene er godkjent i henhold til EN13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk), men vær oppmerksom på at de minste figurene på refleksarket er for små til å brukes som et selvstendig sikkerhetsprodukt. Disse fungerer som tilleggsdekor til de større merkene. Pynt opp yttertøy, sekker, vesker, sko og annet som gjør deg synlig. Fint å se på og gøyalt å sette på!

Synlig på 140 meters hold

Reflekser reduserer risikoen for å bli påkjørt i mørket med hele 85 %. Med refleks er du synlig på 140 meters hold. Dropper du refleksen, er du derimot synlig først på 25-30 meters hold. Det er noe å tenke på. Husk også på at reflekser fortsatt er nødvendig selv om det er gatebelysning der du går. De aller fleste fotgjengerulykker skjer i byene (Trygg Trafikk).

Smart plassering

Plassering av refleksene er viktigere enn du tror. Jo mer urbant du bor, jo lavere bør refleksen festes. Nærlys er mest brukt i urbane strøk og disse er vinklet lavt. Bor du i områder der fjernlys er mer vanlig, bør refleksen plasseres høyere (NAF Forbrukertest).
Husk også på at riper eller skraper i refleksen vil være med på å svekke refleksevnen. Vi anbefaler derfor at du bytter disse jevnlig.