Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm påstrykbare navnelapper

Om påstrykbare navnelapper

Påstrykbare navnelapper

Påstrykbare navnelapper

Våre strykelapper har vært i salg siden 1996 og var de første av sitt slag i Norge. Disse navnelappene revolusjonerte merking av tøy på 90-tallet, på samme måte som strykefrie navnelapper har revolusjonert merking av tøy de siste årene. Før de påstrykbare navnelappene så dagens lys, måtte navnelappene sys på plaggene. Strykelapper ble derfor sett på som en kjærkommen og tidsbesparende erstatter.

Denne type navnelapper er fortsatt høyst aktuelle. De kan brukes på det meste av klær, og er spesielt bra på sokker, halser og annet som ikke har vaskeanvisninger eller innsydde merkelapper i seg. I tillegg til strykelapper, kan man også få mikspakker eller egne pakker med klistrelapper. Disse er fine til alt av utstyr.

Både strykelappene og klistrelappene er 30×13 mm store. De kommer kun i sort hvitt og har 10 års garanti.

Stryklapper til klær

Strykemerkene festes med strykejern direkte på tøyfibrene. Plagget beskyttes av et silikonpapir (medfølger ordren) under påføring. Strykemerkene er svært holdbare og tåler 90 grader i vaskemaskin, samt tørketrommel.

Påstrykbare navnelapper kan brukes på all tekstil, eksempelvis parkdress, jakke, bukse, genser, t-skjorte, sokker, undertøy, sportstøy/gymtøy, gymbag, badebukser, svømmedrakt, hansker, lue, caps, håndklær, sengetøy og mye annet. Husk bare på at denne type navnelapper skal festes direkte på plagget, ikke på vaskeanvisning/merkelapper i tøyet.

Strykemerkene kan også brukes på ullundertøy, men vær forsiktig med hjemmelaget strikketøy. For hjemmelaget strikketøy anbefaler vi å stryke navnelappen på en tøybit som deretter sys fast i plagget.

Strykelappene anbefales også til beboere på alders- og sykehjem. På alders- og sykehjem må merkelappene tåle kokevask, i tillegg til at de gjerne skal være ekstra synlige.

Klistrelapper til utstyr

Klistrelappene er KUN beregnet på utstyr. De tåler oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Typiske bruksområder er drikkeflasker, matbokser, smokker, bøker og sportsutstyr.

Bruksanvisning strykelapper

  • Bruk strykejernet på høyeste temperatur, uten damp.
  • Plassér strykelappen på tekstilet (unngå glatte flater), beskytt med silikonpapiret.
  • Press med strykejernet i 8-10 sekunder

Bruksanvisning klistrelapper

  • Plassér klistrelappen på et rent og tørt sted.