Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Mummi navnelapper

Om Mummi navnelapper

Det er få ting som fremkaller nostalgi og gode følelser slik som Mummitrollet og vennene hans gjør. Velg blant singelpakker med Mummitrollet, Snorkfrøken, Lille My, Snusmumrikken og Too-Ticki eller mikspakker med gjengen som bor i Mummihuset og Mummi med venner.

Karakterene i Mummiuniverset speiler oss alle, både liten og stor. Mummitrollet er vennekjær, eventyrlysten, sosial og interessert, men også litt engstelig. Mummimamma har omsorg for alle rundt seg og oser av ro og trygghet. Mummipappa er eventyrlysten og leken, men kan også være bestemt om han må. Lille My er bråsint, irritabel og litt rampete, men samtidig både modig og ærlig. Snorkfrøken er romantisk, drømmende og veldig forfengelig. Snusmumrikken er Mummitrollets aller beste venn. Han er alltid på vandring, trives alene og elsker å fiske. Too-Ticki er rolig og jordnær, smart og effektiv og en venn å regne med. Sniff er klønete, sutrete og lat, men også veldig godlynt. Mymlen er stadig forelsket og lojal av type. Hemulen er botaniker og en ivrig samler av planter. Stinky er en luring. Han liker å ødelegge for andre og lever etter sine helt egne regler.

Dette fantastiske persongalleriet, ispedd glade farger og skrifttyper utgjør Mummi navnelappene våre. Da kan det ikke bli annet enn fint 😊.

Mummi navnelappene er strykefrie og selvklebende og festes på tøy og utstyr som et klistremerke. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på navnelappene er 30×13 mm.

Mummi merkelapper til klær

Mummi navnelappene må festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette er viktig og må gjøres for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. Har du ikke vaskeanvisning eller innsydde klesmerker i tøyet (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi i stedet strykelappene våre.

Mummi merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr. Den slitesterke overflaten gjør at navnelappen kan festes både inni og utenpå skoene. Sørg bare for at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.