Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm minilapper til miniting

Om minilapper til miniting

Nå kan du merke selv de minste tingene! Disse supersøte navnelappene er perfekte til hårspenner, fargeblyanter, solbriller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format. I tillegg fungerer de perfekt på klær og sko om du vil.

Minilappene er supersøte og superpraktiske! Du kan velge blandingspakker med fargerike paletter eller enkeltpakker med favorittfargen din. Navnelappene er så små og søte at vi kun tillater en linje tekst, men med navn eller telefonnummer på lappen, får du tydelig vist at tingene tilhører deg.

Som de fleste av våre navnelapper, er også disse strykefrie og selvklebende. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.
Minilappene er 16×6 mm store og består av 175 navnelapper per pakke.

Minilapper til klær

Minilappene kan fint brukes på klær. Husk bare på at disse må festes på vaskeanvisningen eller innsydde merkelapper i tøyet. Med disse praktiske lappene kan du nå enkelt merke de aller minste tøylappene, som gjerne finnes i hansker eller på litt mindre plagg. Fortsatt anbefaler vi strykelapper dersom du har tøy uten innsydde tøylapper.

Minilapper til utstyr

Minilapper kan brukes til alt av utstyr, og de er ekstra perfekte for småting som hårpynt, små leker, verktøy, skolesaker osv. La barna hjelpe til med å merke blyanter, farger, linjaler, viskelær og alt annet som finnes i et pennal. Ikke bare er det moro for de, men merkingen går også dobbelt så fort. Og viktigst av alt; sjansen for at man mister tingene sine blir mye mindre med en praktisk minilapp.

Bruksanvisning

Det viktigste å tenke på når man skal feste minilappene, er at flaten den skal festes på er tørr og ren. På klær må minilappene festes på vaskeanvisningen eller innsydde merkelapper i tøyet. Disse må også være tørre og rene. Minilapper klistres enkelt på som et klistremerke.