Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm klassiske navnelapper

Om klassiske navnelapper

Klassiske navnelapper til klær og utstyr – ingen stryking, festes med et tommeltrykk!

Våre klassiske navnelapper ble introdusert i august 2012 og var de første av sitt slag i Norge. Med det lekne designet og enkle påføring, ble de raskt våre mest populære navnelapper. Den posisjonen har de holdt siden, og vi kan godt forstå hvorfor.

Disse navnelappene klistres enkelt på det som skal merkes, har et slitesterkt trykk, sitter godt og ser i tillegg fantastiske ut! I tillegg sparer de deg for tid, tid som du i stedet kan bruke på barna eller på andre hyggelige gjøremål.

Klassiske navnelapper kan brukes til ALT, klær og sko inkludert, men vær nøye med å følge bruksanvisningen. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen er 30×13 mm.

Klassiske navnelapper til klær

Klassiske navnelapper klistres på vaskeanvisning eller klesmerker i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. For sokker, vanter og andre typer klær uten innsydde tøymerker, anbefaler vi strykelapper i sort hvitt.

Klassiske navnelapper til sko og utstyr

Klassiske navnelapper kan brukes på alt utstyr, og de fungerer også utmerket til sko. Den slitesterke overflaten gjør at du kan feste merkelappen på innsiden av skoen om du ønsker.

Fantastiske farger

Våre klassiske merkelapper kommer i fantastiske farger og mønstre! Valgmulighetene er mange og kombinasjonene av farger, motiver og skrift uendelige. Her er det smak og behag som avgjør. Nye mønstre og motiv er i kontinuerlig utvikling og vi tar gjerne imot innspill og tips fra deg. Kanskje er det ditt designønske som er en av nyhetene neste gang.

Bruksanvisning

  • Navnelappen klistres på et rent og tørt sted.

KLÆR: navnelappen klistres på vaskeanvisning eller klesmerke.

  • Press navnelappen godt fast til underlaget, pass spesielt på hjørnene.
  • Vent 24 timer før vask.