Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Hello Kitty navnelapper

Om Hello Kitty navnelapper

Fargerike navnelapper med yndige Hello Kitty! Her kan du velge blant fire flotte temapakker; Klassisk, Rosa Verden, Sporty og Vintereventyr. Hver temapakke inneholder 120 navnelapper med seks ulike design som alle harmonerer med hverandre. Er barnet ditt glad i rosa, finner du en hel pakke med rosasjatteringer. Er barnet ditt derimot mer glad i en miks av farger, finner du også pakker med dette. Her er noe for enhver smak.

Våre Hello Kitty merkelapper er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær, sko og alt av utstyr med disse fargerike navnelappene. Ikke bare er de fine å se på, men det fargerike og unike designet hjelper også barna med å kjenne igjen det som er sitt selv om de ikke kan lese.

Hello Kitty navnelappene er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 30×13 mm.

Hello Kitty Merkelapper til klær

Hello Kitty navnelappene må festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. På tøy uten innsydde klesmerker (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi strykelapper i sort hvitt.

Hello Kitty merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr. Den slitesterke overflaten tillater at du fester merkelappen på innsiden av skoen om du vil. Sørg bare for at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.