Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Elias navnelapper

Om Elias navnelapper

Elias merkelapper er et kjent og kjært tilskudd på navnelapphimmelen og vi er veldig stolte over å ha han og vennene hans med på laget. Den snille redningsskøyta med det store hjertet har sjarmert små og store tv-tittere siden 2005. Sammen med Tråle, Sjarke, Kruse, Helinor, Duppe, Storeblink og andre fargerike karakterer fra serien, har han tatt oss med på mangt et spennende eventyr i og nær hjemplassen Lunvik.

Du kan velge navnelapper med Elias alene eller et mikssett med Elias og vennene hans. Hver pakke inneholder 120 navnelapper og felles for begge er at de inneholder en fin miks av figurer, bakgrunner og skriftfarger.

Merkelappene er strykefrie og selvklebende, og festes som et klistremerke. De er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 30×13 mm.

Elias merkelapper til klær

Elias navnelappene må festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. På tøy uten innsydde klesmerker (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi strykelapper i sort hvitt.

Elias merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr. Den slitesterke overflaten tillater at du fester merkelappen på innsiden av skoen om du vil. Sørg bare for at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.