Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Disney navnelapper

Om Disney navnelapper

Navnelapper med kjente og kjære Disney-figurer! Disse fargerike navnelappene er like fine til fortryllende små prinser og prinsesser som til store og tøffe helter og heltinner. Her kan du velge flotte temapakker med Vaiana, Frost, Disney Prinsesser, Mikke & venner, Biler og Ole Brumm. Hver temapakke inneholder 120 navnelapper med seks ulike design som alle harmonerer med hverandre.

Våre Disney merkelapper er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær, sko og alt av utstyr med disse fargerike navnelappene. Ikke bare er de fine å se på, men det fargerike og unike designet hjelper også barna med å kjenne igjen det som er sitt selv om de ikke kan lese.

Disney navnelappene er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 30×13 mm.

Disney merkelapper til klær

Våre Disney merkelapper klistres enkelt på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. Finnes det ikke slike innsydde klesmerker, anbefaler vi at du bruker strykelapper. Dette gjelder spesielt for sokker, vanter, halser o.l.

Disney merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr. Den slitesterke overflaten tillater at du fester merkelappen på innsiden av skoen om du vil. Sørg bare for at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.