Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemOm Bamse navnelapper

Om Bamse navnelapper

Vi har enda et nydelig tilskudd til navnelapphimmelen vår – Bamse, verdens sterkeste bjørn! Den snille og hjelpsomme brunbjørnen som blir supersterk når han spiser farmors dunderhonning, er supersøt på navnelappen. Like søt er den engstelige postmannen Lille Hopp og den kloke oppfinneren Skallmann. Titt innom bestillingssiden og finn din favoritt.

Disse navnelappene er strykefrie og selvklebende, og festes som et klistremerke. Trykket er svært slitesterkt og tåler både vaskemaskin (60 grader), tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 30×13 mm.

Bamse merkelapper til klær

Bamse navnelappene må, i likhet med alle våre strykefrie navnelapper, festes på vaskeanvisningen eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette er viktig og må gjøres for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap. Har du ikke vaskeanvisning eller innsydde klesmerker i tøyet (eksempelvis sokker, vanter, halser), anbefaler vi i stedet strykelappene våre.

Bamse merkelapper til sko og utstyr

Navnelappene fungerer utmerket på sko og alt av utstyr, eksempelvis matbokser, drikkeflasker, sekker, kosebamser, smokker, leker, bøker, sykkelhjelmer, sykler og ski. På sko kan navnelappen festes både inni og utenpå, dette på grunn av den ekstremt slitesterke overflaten. Det eneste du må huske på for utstyret som skal merkes er at overflaten du ønsker å feste navnelappen på er tørr og ren før du starter.

Bruksanvisning

  • Fest navnelappen godt på et rent og tørt sted.
  • På klær må navnelappen festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.
  • Pass på at hjørnene er klistret godt fast.
  • Vent 24 timer før vask.