Barnehage/SFO

Navnelapper til barnehage og SFO

Navnelapper til barnehage og SFO

Askeladden navnelapper gjør det enkelt å merke klær, sko, sekker, matbokser, termoser og andre eiendeler.

Fargerike navnelapper til barnehage og SFO

Våre klassiske navnelapper ble introdusert i august 2012 og var de første av sitt slag i Norge. Med det lekne designet og enkle påføring, ble de raskt våre mest populære navnelapper. Den posisjonen har de holdt siden. Disse navnelappene klistres enkelt på det som skal merkes, har et slitesterkt trykk, sitter godt og ser i tillegg fantastiske ut! De tåler vask opptil 60 grader, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde, og størrelsen er 30×13 mm. Hver pakke inneholder 120 navnelapper.

Disney navnelapper

Disney navnelappene kom på markedet i 2013. I likhet med klassiske navnelapper er disse også strykefrie og selvklebende. De klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær, sko og alt av utstyr med disse fargerike navnelappene. De er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på Disney navnelappene er 34×12 mm og kommer i pakker a 120 navnelapper.

Hello Kitty navnelapper

Hello Kitty navnelappene er de nyeste navnelappene i vår portefølje – de kom for salg i 2016! Disse kommer i fire flotte temapakker, alle i et yndig design. Disse navnelappene er, i likhet med de klassiske navnelappene og Disney navnelappene, strykefrie og selvklebende. De klistres på det som skal merkes og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på alle navnelappene i settet er 34×12 mm.

Påstrykbare navnelapper

Våre påstrykbare navnelapper har vært i salg siden 1996 og var de første av sitt slag i Norge. Disse navnelappene kan brukes på det meste av klær, og er spesielt bra på sokker, halser og annet som ikke har vaskeanvisninger eller innsydde merkelapper i seg. De kommer i pakker a 120 og er 30×13 mm store.

Her kan du laste ned plakater og foldere til din Barnehage/SFO.

Last ned materiellLagre

Lagre

Lagre