Gratis frakt – Rask levering – Størst i Norge
0
HjemSpørsmål og svarStrykefrie eller påstrykbare merkelapper?

Strykefrie eller påstrykbare merkelapper?

Alle våre navnelapper fungerer utmerket på utstyr. På klær må man huske på at strykefrie navnelapper (klassiske, minilapper og franchiser) skal festes på vaskeanvisning eller innsydde merkelapper i tøyet for tilstrekkelig feste. Finnes ikke dette i tøyet, er strykelapper det beste alternativet.

Både strykefrie navnelapper, minilapper og påstrykbare navnelapper egner seg godt til:

Truser, t-skjorter, stillongs, ull (kjøpt i butikk), bukser, gensere, treningsklær, fleece, regnbukser, regnjakker, regnvotter, sydvest, jakker, parkdresser, luer, solhatter, caps, sko, tøfler o.l.

Påstrykbare navnelapper egner seg i tillegg best for:
Sokker, votter, fingervanter og hals.

For hjemmestrikkede klær anbefaler vi å stryke navnelappen på en tøybit og deretter sy tøybiten fast i plagget.

Hva er forskjellen på strykefrie merkelapper og påstrykbare merkelapper?

Strykefrie navnelapper (klassiske, mini og franchiser)

Strykefrie merkelapper

Strykefrie merkelapper

Våre strykefrie navnelapper ble lansert i 2012 og kan ha farget tekst og bakgrunn, bakgrunnsmønster og fargemotiv. En pakke består av 120 lapper med klebelim, og de kan benyttes både på klær (vaskeanvisning) og utstyr. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, rens, høyeste temperatur i oppvaskmaskin, koking, steriliseringsmaskin, mikrobølgeovn og 250 grader i stekeovn.

Påstrykbare navnelapper

Strykemerker

Strykemerker

Askeladden Navnelapper introduserte strykelappene på det norske markedet i 1996. De er 30x13mm og har hvit bakgrunn med sort tekst og evt. motiv. Standardpakken består av 75 strykelapper og 75 klistrelapper. Strykemerkene tåler 90 grader i vaskemaskin, tørketrommel og rens. Klistrelappene tåler høyeste temperatur i oppvaskmaskin, koking, steriliseringsmaskin, mikrobølgeovn og 250 grader i stekeovn.

Se vårt store utvalg her