Hjem/Spørsmål og svar/Klistrelapper

Klistrelapper

Hva kan jeg bruke klistrelapper til?

Alle våre klistrelapper sitter på utstyr, eksempelvis: gummistøvler, sko, regntøy, leker, bøtter, spader, svømmebriller, sykkel, sykkelhjelm, skateboard, ski, staver, hjelm, dataspill, pensler, malerskrin, pennal, bøker, matboks, termos, kopper, tennisracket, smokk, dukker/kosedyr, iPad, PC, laptop, verktøy, briller, bagasje og mye annet.

Kan klistrelapper brukes på klær?

Kun strykefrie navnelapper (klassiske, mini og franchiser) sitter på klær. Disse klistres rett på vaskeanvisning eller klesmerker i tøyet. Klistrelappene i sort hvitt sitter kun på utstyr.

Hvordan bruker jeg klistrelappene?

Sort hvite navnelapper: Plassér klistrelappen på et rent og tørt sted.

Strykefrie navnelapper (klassiske, mini og franchiser): Klistre navnelappen på et rent og tørt sted. På klær må navnelappen klistres på vaskeanvisning eller klesmerke.

Hva tåler klistrelappene?

Strykelappene er laget av et vinylmateriale og tåler alle temperaturer og røff bruk.

De strykefrie navnelappene (klassiske, mini og franchiser) er laget av et vinylmateriale og kan festes på klær som tåler inntil 60 grader i vaskemaskin. Trykket er uslitelig.