HjemNavnelapper til barnehage

Navnelapper til barnehage

Askeladden navnelapper gjør det enkelt å merke klær, sko, sekker, matbokser, termoser og andre eiendeler.

Fargerike navnelapper til barnehage og SFO

Våre klassiske navnelapper ble introdusert i august 2012 og var de første av sitt slag i Norge. Med det lekne designet og enkle påføring, ble de raskt våre mest populære navnelapper. Den posisjonen har de holdt siden. Disse navnelappene klistres enkelt på det som skal merkes, har et slitesterkt trykk, sitter godt og ser i tillegg fantastiske ut! De tåler vask opptil 60 grader, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde, og størrelsen er 30×13 mm. Hver pakke inneholder 120 navnelapper.

Lisensierte navnelapper

Disney navnelappene kom på markedet i 2013. I påfølgende år har andre spennende franchiser som Mummitrollet, Peppa Gris, Elias og Hello Kitty kommet til. I likhet med klassiske navnelapper er også disse strykefrie og selvklebende. De klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær, sko og alt av utstyr med disse fargerike navnelappene. De er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Størrelsen på disse navnelappene er 30×13 mm og kommer i pakker a 120 navnelapper.

Påstrykbare navnelapper

Våre påstrykbare navnelapper har vært i salg siden 1996 og var de første av sitt slag i Norge. Disse navnelappene kan brukes på det meste av klær, og er spesielt bra på sokker, halser og annet som ikke har vaskeanvisninger eller innsydde merkelapper i seg. De kommer i pakker a 120 og er 30×13 mm store.

Last ned plakater til barnehage og SFO/AKS her