Våre produkter

Klassiske navnelapper

Våre klassiske navnelapper ble introdusert i august 2012 og var de første av sitt slag i Norge. De har et lekent og fargerikt design, er enkle å påføre og er uten tvil våre mest populære merkelapper. Disse navnelappene er strykefrie og selvklebende og de kan brukes til alt, klær og sko inkludert. Husk bare på å feste dem på vaskeanvisningen. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 30×13mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 179,-  

Minilapper

Minilapper til miniting – nå kan du merke selv de minste tingene! Disse navnelappene er perfekte for hårspenner, fargeblyanter, briller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format. De er strykefrie og selvklebende og tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde. Velg rene farger eller søte paletter med harmonerende fargekombinasjoner.

Størrelse: 16×6mm   Antall: 175 navnelapper   Pris: kr 169,-  

Peppa Gris navnelapper

Supersøte navnelapper med Peppa Gris! Velg singelpakker med Peppa og lillebror Georg, eller blandingspakker der også vennene deres er med. Alle pakker er fargerike og lekne, akkurat slik vi kjenner denne gjengen. Navnelappene er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær (vaskeanvisning), sko og utstyr med disse. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,- 

Disney navnelapper

Navnelapper med kjente og kjære Disney-figurer. Velg blant fargerike temapakker med ditt barns favoritt. Disse merkelappene er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær (vaskeanvisning), sko og utstyr med disse. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,-  

Spider-Man navnelapper

Supertøffe navnelapper med Spider-Man. Velg blant Spider-Man, Spider-Girl eller Web-Warriors. Disse merkelappene er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær (vaskeanvisning), sko og utstyr med disse. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,-  

Mummi navnelapper

Navnelapper med Mummi. Velg blant singelpakker med Mummitrollet, Snorkfrøken, Lille My, Snusmumrikken og Too-Ticki eller mikspakker med gjengen som bor i Mummihuset og Mummi med venner. Mummi navnelappene er strykefrie og selvklebende og festes på tøy og utstyr som et klistremerke. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,- 

Hello Kitty navnelapper

Fargerike navnelapper med yndige Hello Kitty. Her kan du velge blant fire flotte temapakker. Disse merkelappene er strykefrie og selvklebende, og de klistres enkelt på det som skal merkes. Du kan merke både klær (vaskeanvisning), sko og alt av utstyr med disse fargeglade navnelappene. De tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,-  

Elias navnelapper

Fargerike og slitesterke navnelapper med Elias. Du kan velge singelsett med Elias alene eller et mikssett med Elias og vennene hans. Merkelappene er strykefrie og selvklebende, og festes som et klistremerke både på klær (vaskeanvisning) og utstyr. De er svært slitesterke og tåler både 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, ovnstemperaturer og kulde.

Størrelse: 34×12mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 225,-  

Påstrykbare navnelapper

Påstrykbare navnelapper festes på plagget med et strykejern. Disse kan brukes på det meste av klær, og er spesielt bra på sokker, halser og annet som ikke har vaskeanvisninger eller innsydde merkelapper i seg. Navnelappene er svært holdbare og tåler 90 grader i vaskemaskin, tørketrommel og kulde. Strykelappene kommer kun i sort hvitt.

Størrelse: 30×13mm   Antall: 120 navnelapper   Pris: kr 159,-  

Reflekser

Askeladden refleks er selvklebende reflekser til yttertøy og utstyr. Limet på baksiden gjør at disse fester enkelt på ulike flater. De er fleksible i formen og sitter fint på klær og utstyr som er i bevegelse. Det er flere reflekser i hver pakke og disse kommer i ulike størrelser. De største refleksene er godkjent i henhold til EN13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk).

Pris: fra kr 99,-